تبلیغات
sofe110 - مطالب فروردین 1396

sofe110

دوشنبه 28 فروردین 1396

آشنایی با جکفروت و خواص آن

نویسنده: m-muzik m-muzik   

خواص درمانی جکفروت,آشنایی با جکفروت

"جکفروت" میوه بومی هند و مالزی است که در مناطق گرمسیری از جمله تایلند، اندونزی، پرتغال کشت می شود. نام این میوه مشتق از زبان مالایی (chakka) و پرتغالی است .

 

میوه ای است درختی که وزن هر دانه آن به حدود 20 کیلو هم می رسد اما مانند سیب در بالای درخت آویزان است و با آن وزن زیاد روی درخت می مانند تا برداشت شود. روی آن پوست سختی قرار دارد که وقتی باز شود میوه ای نارنجی درون آن قرار دارد .

 

کاشت این میوه به دلیل خواص آن به بسیاری از نقاط مانند؛ هند، جنوب شرق آسیا، مرکز و شرق آفریقا و فیلیپین گسترش یافته است.جک فروت بزرگ ترین میوه ی دنیا می باشد.  بزرگ ترین میوه ی درختی جهان شناخته شده است. پوستی بسیار ضخیم دارد و رسیده ی آن 36 کیلوگرم وزن و تا 90 سانتیمتر طول و 50 سانتیمتر قطر دارد. گوشت آن زرد یا نارنجی است. طعم این میوه شیرین و خوشمزه و یک ترکیبی از آناناس، موز و سیب است، اما کم آب تر است .

 

بعضی آنرا خام استفاده می کنند اما کنسرو آن بهتر است. بعضی هم آنرا مانند چیپس سیب زمینی در روغن تفت می دهند. جک فروت میوه ی بومی جنگل های پُر باران جنوب و جنوب شرقی آسیا است.

در کشورهای هند ، بنگلادش ، سری لانکا ، اندونزی ، کامبوج و ویتنام از این میوه در طبخ غذا استفاده می کنند و یا آنرا آب پز کرده به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند .

در مالزی آنرا با شیر نارگیل پخته و همراه برنج می خورند. در صنعت بستنی سازی،شیرینی و دسر کاربرد دارد.

در هند از برگ آن به عنوان بشقاب استفاده می کنند.
جکفروت به دلیل خواص درمانی باور نکردنی آن میوه بسیار محبوب در سراسر جهان است. اگر چه این میوه عجیب غریب بنظر می رسد ولی در سلامتی معجزه می کند.

 




خواص جک فروت این میوه شگفت انگیز:
جک فروت سرشار از منگنز ،پتاسیم،ویتامین ب ،کاروتین،کمی کلسیم و آهن و نشاسته در طب چینی میوه خاصیت خنک کننده و بسیار مقوی است.

مقوی برای کبد
ریشه آن برای درمان بیماریهای آسم و پوست مفید است.

مغز میوه باعث سقط جنین می شود.

شیره گیاه همراه سرکه شفابخش نیش مار و آبسه است.

تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش فشار خون بالا


تقویت استخوان
پیشگیر از سرطان


بهبود هضم
محافظت از چشم و پوست


بهبود شمارش خون
بهبود کار تیروئید

 

کاهش فشار خون بالا، پیشگیری از سرطان، افزایش انرژی و درمان آسم از جمله فواید میوه ی جکفروت هستند.

 

نظرات() 

یکشنبه 27 فروردین 1396

خواص روغن سیاه دانه برای مو

نویسنده: m-muzik m-muzik   

خواص و فواید فراوان روغن سیاه دانه

کوکا : روغن سیاه دانه خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به تقویت موی سر، درمان حساسیت فصلی و درمان بیماری های کبدی و صفراوی اشاره کرد.

سیاه دانه گیاهی دارویی است که خواص بی شماری دارد و با نام‌های حب البرکت و حب السودا شناخته می شود. مجتبی خادم الحسینی کارشناس گیاهان دارویی گفت: سیاه دانه گیاهی دارویی است که با اسامی مختلفی مثل حب‌البرکت و حب السودا شناخته می‌شود.

خواص روغن سیاه دانه

کارشناس گیاهان دارویی به مهمترین خاصیت سیاه دانه اشاره کرد و گفت: مسکن فوری دردهای عضلانی و مفصلی است و ماساژ روغن سیاه دانه به مدت 5 الی 10 دقیقه به صورت آرام که جذب عضلات شود در تقویت و خونرسانی مفید بوده و درد عضلات را کاهش می‌دهد.

وی درخصوص دردهای ناحیه کمر اظهار داشت: ماساژ روغن سیاه دانه در دو طرف ستون مهره‌ها و از بالا تا انتهای کمر به مدت 20 دقیقه می‌تواند باعث بهبود قوای بدن و موجب هوشیاری جسمی و سرحال شدن می شود.

خادم الحسینی در ادامه افزود: ماساژ سر با روغن سیاه دانه و پوشاندن آن با نایلون در تقویت موی سر و بازکردن رگهای سر موثر است و بیشتر از 2 ساعت نباید روی سر بماند.

کارشناس گیاهان دارویی به خواص دیگر سیاه دانه اشاره کرد وا ظهار داشت: این روغن برای ناراحتی‌های کبدی و صفراوی مفید است و صفراآور است و باعث تقویت کبد می‌شود.

وی گفت: بخور سیاه دانه بیش از 50 درصد از “حساسیت‌های فصلی” را بهبود می بخشد.

خادم الحسینی افزود: مخلوط پودر سیاه دانه با عسل به نسبت یک به سه و مصرف آن در صبح و ظهر و شب به مقدار یک قاشق غذا خوری برای تقویت وضع جسمی مادر مفید است همچنین مصرف سیاه دانه همراه شیر برنج برای افزایش شیردهی مادران موثر است.

نبایدهای مصرف سیاهدانه

کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف بیش از حد سیاهدانه برای خانم‌های باردار مضر است. علاوه بر این نکته مهم دیگری که باید مد نظر داشته باشیم این است که مصرف پودر سیاهدانه بیشتر از سه ماه تولید سم در بدن کرده و عوارض جانبی زیادی دارد.

وی در ادامه افزود: به هیچ عنوان نباید روغن سیاهدانه داخل بینی چکانده شود و برای رفع التهاب سینوس و حساسیت می‌توان این روغن را اطراف بینی مالید. / باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات() 

آشنایی با نوشیدنی های رژیمی, نوشیدنی برای چربی زدایی


ما شما را با یک نوشیدنی ساده که می توانید در منزل تان درست کنید آشنا می کنیم. با خوردن این نوشیدنی می توانید چربی های اضافه بدن تان را ازبین ببرید.

 

بررسی های علمی نشان می‌دهد که شمار افراد آلوده به باکتری معده معروف به «هلیکوباکتر» روز به روز بیشتر می‌شود. این نوع باکتری بدون عوارض جانبی، ممکن است برای مدت زمان طولانی در معده باقی بماند. به گفته مختصصان علوم پزشکی، باکتری «هلیکوباکتر» از طریق غذا و آب آلوده به معده منتقل می شود.

 

این نوع باکتری اگر به سرعت درمان نشود، ممکن است مشکلات عمده‌ای مانند استفراغ، تورم، سوزش معده، دل درد، اسهال و یبوست برای سلامتی جسم بوجود آورد. همچنین ممکن باعث زخم معده و حتی سرطان معده شود. به غیر از این مشکلات می تواند مشکلات قلبی، عروق خونی و ضعف در گردش خون و کاهش «سروتونین» در مغز که باعث ایجاد افسردگی در افراد می‌شود.

 

ما با یک نوشیدنی ساده که آن را در خانه تهیه می‌کنیم می توانیم از این باکتری کشنده رهایی یابیم. طبق این گزارش با تهیه این نوع نوشیدنی می توانیم از تورم معده و نیز سوزاندن چربی به خصوص شب هنگام برای همیشه از این باکتری رها شویم.

 

از بین بردن چربی های اضافه بدن با یک نوشیدنی سحرآمیز!!

برای تهیه این مایع سحر آمیز یک عدد لیمو، خیار، یک قاشق غذا خوری زنجبیل رنده شده، یک قاشق آب کاکتوس، مقداری جعفری یا گشنیز و نصف فنجان آب در مخلوط کن قرار دهید و آن را روشن کنید تا به خوبی این مواد مخلوط شود و سپس آن را روزانه بنوشید تا از چربی‌های اضافه رها شوید.

 

خوردن این نوع نوشیدنی نه تنها باکتری معده را از بین می‌برد و از ورم معده جلوگیری می‌کند، بلکه این نوع نوشیدنی باعث از بین بردن چربی‌های اضافه در بدن می‌شود.

 

گشنیز

گشنیز یا جعفری، گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است. سبزی گشنیز به عنوان داروی معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع چربی، سرب و آلومینیوم نیز می‌شود.

 

زنجبیل

زنجبیل به دلیل داشتن خواص ترموژنیک باعث افزایش دمای بدن می‌شود و در نتیجه سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کند. به همین دلیل نیز به چربی‌سوزی کمک زیادی می‌کند. زمانی که متابولیسم بدن بالا باشد چربی‌های بیشتری می‌سوزاند، کاری که فقط با رژیم گرفتن امکان‌پذیر نخواهد بود. علاوه بر این زنجبیل برای هضم غذا مفید است. به خاطر اینکه می‌تواند حرکات مواد غذایی را در معده و روده‌ کوچک کنترل کند. زمانی که هضم غذا به راحتی و درستی انجام می‌گیرد می‌شود ساده‌تر لاغر شد. یعنی بدون تحمل دل درد، گاز معده یا نفخ و غیره.

 

خیار

خیار از میوه‌های کم کالری به شمار می‌رود به فرایند سوزاندن چربی کمک می کند.

 

لیمو

آب لیمو نه تنها باعث از بین بردن سموم بدن می شود بلکه مصرف آن باعث از بین بردن چربی‌ها هم می‌شود.

 

نظرات() 

دوشنبه 14 فروردین 1396

دیزی با ظروف سفالی

نویسنده: m-muzik m-muzik   

پخت دیزی با ظروف سفالی, مواد لازم برای تهیه دیزی


مواد لازم برای دیزی با ظروف سفالی :
 ماهیچه گوسفندی      500 گرم
نخود       یک پیمانه
پیاز متوسط       یک عدد
لیمو عمانی      1 عدد
سیب زمینی متوسط     2 عدد
گوجه رنده شده     1 عدد
دنبه گوسفندی     کمی
رب گوجه     یک قاشق غذاخوری
زیره،نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین     به مقدار لازم

 

طرز تهیه دیزی با ظرف سفالی :

نخود را از شب قبل داخل آب خیس کرده گوشت را به همراه چربی، نخود، پیاز، گوجه فرنگی رنده شده زردچوبه و رب در ظرف دیزی بریزید و پنج برابر حجم آنها آب اضافه کنید نمک و ادویه را نباید ابتدا بزنید چون باعث دیر پز شدن گوشت می شود.

 

وقتی گوشت نیم پز شد نمک و ادویه و لیمو عمانی را اضافه کنید. اگر مثل من از دیزی سفالی استفاده می کنید حتما باید شعله پخش کن بگذارید اول شعله را زیاد کنید وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید یا داخل فر بگذارید. در ساعت آخر پخت سیب زمینی ها را اضافه می کنیم.

 

نظرات() 

پنجشنبه 10 فروردین 1396

دانلود آهنگ عشق است از مهدی مدرس

نویسنده: m-muzik m-muzik   

دانلود جدیدترین آهنگ مهدی مدرس به نام عشق است

دانلود آهنگ عاشقانه مهدی مدرس به نام عشق است با کیفیت بالا و لینک مستقیم

مهدی مدرس , عشق است
مهدی مدرس

دانلود آهنگ با کیفیت 320

ترانه : رامین حسینی , موزیک : مهدی مدرس , تنظیم : رضا پناهی , میکس و مستر : رضا پناهی , گیتار : بهروز میرزایی

متن آهنگ جدید مهدی مدرس بنام عشق است

امشب مارا دیوانه کن شاد و رها از اضطراب

فردا غم فردا خورم امشب خرابم کن خراب

زنجیر مویت را نبند دیوانه ها کم طاقتن

خورشید من یکم بخند تا کم بیارد آفتاب

عشق است امشب حال ما

امشب خدا شد مال ما فردا غم فردا خورم

عشق است امشب با شراب

عشق این دیوونگی بی فکر فردا زندگی

من تا خودم پیش همیم

عشق است پس لعنت بخواه

امشب مارا دیوانه کن شاد و رها از اضطراب

فردا غم فردا خورم امشب خرابم کن خراب

زنجیر مویت را نبند دیوانه ها کم طاقتن

خورشید من یکم بخند تا کم بیارد آفتاب

عشق است امشب حال ما

امشب خدا شد مال ما فردا غم فردا خورم

عشق است امشب با شراب

عشق این دیوونگی بی فکر فردا زندگی

من تا خودم پیش همیم

عشق است پس لعنت بخواه

نظرات() 

یکشنبه 6 فروردین 1396

چند نکته ساده و مهم در خانه داری

نویسنده: m-muzik m-muzik   

فوت و فن آشپزخانه,نحوه نگهداری بهتر نان

خانم های کدبانو روزانه چند ساعتی از روز خود را در آشپزخانه می‌گذرانند تا غذاهای مورد علاقه اعضای خانواده را تهیه کنند. نکاتی برای خانه داری بهتر اشاره شده است که خواندن آن را به همه کدبانو‌ها توصیه می‌کنیم.


فوت و فن های آشپزخانه ای مهم و در عین حال ساده!!!
* برای به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه، آن را قبل از قاچ کردن با کمی فشار وارد کردن روی سطح میز بغلتانید.

* برای تازه نگه داشتن نان یک شب کامل، یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ کند.

* قبل از بریدن فلفل تند، دست ها را با کمی روغن چرب کنید تا با ایجاد مانع، تندی و بوی آن جذب پوست نشود.

* برای پوست کندن زنجبیل تازه، از قاشق استفاده کنید.

* برای حفظ رنگ سبزی ها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است. اما از آن جا که سبزی های سبز رنگ، کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.

* آب جوشیده از آب شیر سریع تر یخ می زند.

* برای پوست کندن آسان یک بوته سیر، آن را در یک قابلمه یا ظرف فلزی قرار دهید و روی آن قابلمه یا ظرف هم اندازه دیگری را برعکس بگذارید و محکم تکان دهید تا به آسانی پوست سیر جدا شود.

* برای کم کردن طعم شور خورش یا سوپ، تکه ای سیب زمینی در آن بیندازید تا همانند اسفنج، نمک اضافه را به خود جذب کند.

* در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت 10 دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد.

* زیر خورش، سس یا سوپ چرب را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا چربی ها رو بیاید. چند تکه یخ را در آن قرار دهید تا چربی های اطراف سفت شود، سپس سریع قبل از آب شدن یخ چربی ها را خارج کنید.

* هنگام جوشیدن شیر، آب در سطح آن شروع به تبخیر شدن می کند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود می آید. این لایه به قدری ضخیم می شود که بخار به آسانی نمی تواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود می آید. برای پیش گیری، کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوشیدن قرار دهید تا شیر سر نرود.

* پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز ایجاد کننده سوزش چشم از پیاز می شود. همچنین می توانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید تا اسید موجود در لیمو با ترکیب شیمیایی در پیاز واکنش نشان دهد و در نتیجه گاز کمتری رها شود.

* برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها، در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه، مانع از پوسیدگی آن ها شود.

* برای تمیز کردن ظروف چدن به جای مایع ظرفشویی از نمک و دستمال کاغذی خشک استفاده کنید.

* جوشاندن پوست سیب به مدت 30 دقیقه در قابلمه آلومینیومی، مانع کدری آن خواهد شد.

* برای از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی، مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار روی آن بکشید.

* از کچاپ گوجه فرنگی برای تمیز کردن ظروف مس استفاده کنید.

* همیشه تخم مرغ را روی سطح صاف و نه لبه کاسه بشکنید. زیرا احتمال افتادن پوسته و آلوده شدن تخم مرغ وجود دارد.

* مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید به مقدار مساوی روغن زیتون و سرکه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید.

نظرات() 

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :