تبلیغات
sofe110 - مطالب بهمن 1395

sofe110

جمعه 29 بهمن 1395

قیمت گیفت کارت آمازون

نویسنده: m-muzik m-muzik   

به بزرگترین فروشگاه خرید گیفت کارت آنلاین خوش آمدید ، گیفت کارت یک کارت اعتباری شامل یک کد است که مختص به فروشگاه و یا برند خدماتی خاصی می باشد. با وارد نمودن کد در دستگاه خود یا سایت فروشگاهی  میزبان یک اعتبار مجازی به حسابتان منتقل می شود و از طریق این اعتبار می توانید اقدام به خرید خدمات و یا کالای فیزیکی و یا دیجیتالی از آن برند نمائید. کالای دیجیتالی مانند بازی، اپلیکیشن، موزیک، فیلم، کتاب و …

خرید گیفت کارت

گیفت کارت در حقیقت به معنای کارت هدیه است که می توان آن را به کسی هدیه داد، اما در ایران بیشتر برای خرید های شخصی استفاده می گردد.فروشگاه گیفت کارت باز به عنوان بزرگترین وبسایت فروش انواع گیفت کارت در ایران شروع  به کار کرد.

محصولات قابل ارائه در این وبسایت به شرح زیر می باشند :

قبل از خرید گیفت کارت آیتونز چه باید کرد

ما قبل از خرید گیفت کارت باید از اپل آیدی خود اطمینان حاصل کنید. شما برای استفاده از گیفت کارت آیتونز به یک حساب کاربری به نام اپل آیدی نیاز دارید. چنانچه موفق به ساخت اپل آیدی نشدید میتوانید آنرا از طریق سایت خریداری کنید. اپل آیدی باید برای کشور آمریکا بوده و معتبر باشد.

نظرات() 

یکشنبه 24 بهمن 1395

طرز تهیه مافین موز و شکلات

نویسنده: m-muzik m-muzik   

طرز تهیه مافین موز و شکلات,نحوه درست کردن مافین موز و شکلات


مافین موز و شکلات از مجموعه دستور غذایی های نایجلا لاسون است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این مافین ها، هم صبحانه ای عالی هستند و هم برای عصرانه در کنار قهوه و یا چای خوب می شوند. موز باعث می شود تا این مافین های خوشمزه بافتِ تری داشته باشد.

 

مواد لازم برای مافین موز و شکلات :
موز      ۳ عدد
روغن گیاهی      ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ      ۲ عدد بزرگ
 شکر قهوه ای     ۱/۲ پیمانه
آرد     ۲۲۵ گرم
پودر کاکائو     ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین      ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مافین موز و شکلات :

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، قالب کاغذی مافین و یا کاغذ روغنی قرار دهید.

 

موز له شده را در کاسه ای بریزید. در حالیکه آن ها را هم می زنید، روغن و سپس تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید.

 
آرد را با پودر کاکائو و جوش شیرین ترکیب کنید و آن را به ترکیب موز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

 
خمیر را در قالب های آماده شده بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. تا آن زمان مافین ها تیره رنگ می شوند و پف می کنند.

 
قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند، سپس آن ها را خارج کرده و روی توری قرار دهید.

 
نکات :

از موز رسیده استفاده کنید. موز ها را با چنگال و یا با همزن له کنید.

پودر کاکائو را قبل از استفاده الک کنید.

به ۲۲۵ گرم، معادل یک و نیم پیمانه آرد نیاز دارید.

 

نظرات() 

یکشنبه 17 بهمن 1395

آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک

نویسنده: m-muzik m-muzik   

دوستان عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.
تکنیک های پخت کیک,راهنمای پخت کیک
 

پف نکردن کیک:

بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیل وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون:

 

1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

 

2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.

 

3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

 

4) دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

 

5) فر از قبل گرم نشده (اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.

 

6) مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید ^-^این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.

 

7) از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.

 

8) بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده(اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2تا3برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).

 

9) روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.

 

10) اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده(یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه)

 

11) مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده(به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه)

 

چسبنده بودن روی کیک:

1) کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.

2) وقتی کیک داغ بوده روش چیزی قرار گرفته (مثلا بشقاب برای برگرداندن)

 

3) مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید(سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید)

 

4) زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده.

 

نکاتی برای پخت کیک,اصول و نحوه پخت کیک

زمان پخت کم و حرارت فر زیاد باشد کیک چسبنده می شود

 

کیک نم دارد!

1) کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

 

2) کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده(تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغزپخت نیست)

 

3) مقدار یکی از 3ماده اولیه (شکر،مایعات و روغن) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!

 

کیک حفره حفره داره!

1) دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2) میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

 

3) زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

 

کیک جمع شده (چروک):

1) دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!

2) زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!

 

3) مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)

4) بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

 

5) حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)

6) حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.

 

6) فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

7) مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

 

8) میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده(این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره)

 

9) قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.

10) کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

 

11) در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!

12) بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!

 

راهنمای شیرینی پزی, مشکلاتی برای پخت کیک

اگر کیک موقع پخت تکان بخورد یا به آن ضربه بزنید کیک شما جمع می شود

 

کیک خیلی زبره یا وسطش گود رفته!

1) فر شما از قبل داغ نشده یا دما خیلی کم بوده و کیک آرام پخته شده.

2) کامل توی روغن یا کره حل نشده یا به عبارتی کم مخلوط شدن یا روغن سرد بوده.

 

3) بکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی زیاد بوده یا کهنه بوده.

4) آرد خیلی سنگین بوده یا مال نان بوده یا نامرغوب!

 

5) میزان مایعات خیلی کم بوده و مایه کیک خیلی غلیظ بوده.

6) مواد خوب داخل قالب ریخته نشدن یا اینکه سطح صافی برای کیک انتخاب نشده و روش هم کامل صاف نشده.

 

رویه لزج و چسبناک و داخل کیک خشک شده!

1) مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی!

2) زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده !

 

3) سفیده خیلی زده شده حتما میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه!

 

4) قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از 2سوم قالب خالی مونده!

 

5) محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن.

6) میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده.

 

گنبدی شدن و ترک خوردن کیک(بالا آمدن قسمت وسط کیک)

1) فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده.

2) مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی.

 

3) میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده.

4) کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده!

 

کیک نامتقارن شده (رویه کج یا شیبدار شده)

1) سطح زیر کیک تراز نیست.

2) قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن.

 

3) بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده.

4) مواد خشک الک نشدن.

 

نکاتی برای پخت کیک و شیرینی,علت خراب شدن کیک و شیرینی

اگر کیک را داغ داغ از قالب جدا کنید کیک شما خرده خرده می شود

 

همه قسمتهای کیک طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره:

1) کی رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر.

2) کیک در طبقه وسط پخته نشده.

 

کیک سوخته ولی وسطش نپخته!

1) دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده.

 

کف کیک سنگین شده و حالت خمیر چسبنده داره!

1) مواد خشک رو 3بار الک نکردید و در کل اصلا خوب مواد هم نخوردن.

2) مایعات رو بیشتر از دستور ریختید.

3) تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد!

 

کیک خیلی سفت شده!

1) فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!

 

2) آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده(یعنی 3بار الک نشده)یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده.

 

کیک خوشرنگ نیست و خیلی تیره و تار شده!

1) آرد به شدت نامرغوب بوده!

2) آرد،بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.

3) ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده.

 

کیکم چسبندست انگار که نم داره !

1) آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید (3بار الک کردن).

2) مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده!

 

کیک به قالب چسبیده و به سختی جدا میشه!

1) قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.

2) کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید)

 

3) کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده!

 

کیک خرده خرده شده!

1) مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته)

2) زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.

 

3) کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.

4) شکر یا بکینگ پودرتون زیاد بوده.

 

کیک از قالب بیرون زده!

1) بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.

2) بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.

 

3) قالبتون کوچیک بوده.

4) اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!

 

داخل کیک قسمتای چسبناک وجود داره!

1) مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید.

نظرات() 

شنبه 16 بهمن 1395

طراحی داخلی جدید

نویسنده: m-muzik m-muzik   

مجموعه محصولات دیوارپوش سه بعدی ، طراحی نوآورانه از تولیدات مپ دکور است که با ایجاد طرح هایی منظم و تکرار شونده، بافتی شیک و الهام بخش را برای دیوارهای داخلی ایجاد می کند.
مپ دکور با مهندسی در ساخت متریالی نو با نام گچ سرامیکی دیوارپوش سه بعدی را به تولید صنعتی رسانیده است و  با ایجاد خواصی عالی نظیر:
۱) ۱۰۰% مقاومت نسبت به رطوبت
۲) تمیز شوندگی بسیار آسان (ضد گرد و غبار)
۳) مقاومت سطحی بسیار بالا 
۴) سازگار با محیط زیست
این محصول را به یکی از پرکاربردترین المان های طراحی برای طراحان داخلی و طراحی لوگو تایپ  تبدیل کرده است.
لازم به ذکر است که کلیه طرحهای این مجموعه صنعتی به ثبت مالکیت صنعتی رسیده و هم اکنون در اختیار علاقه مندان به هنر معماری قرار دارد.

نظرات() 


بیماری های ناشی از آلودگی هوا,مضرات آلودگی هوا


اگر چه ظاهرا روش های تاثیرگذار و مطمئنی برای مقابله با آلودگی هوای زمستانی وجود ندارد، با این حال باید حداقل تلاش کرد تا با شیوه های طبیعی بدن را محافظت کرده و تاثیر اثرات نامطلوب این شرایط را کاهش داد. متاسفانه آلودگی هوا برای ریه ها، پوست و بخصوص برای کودکان بسیار مضر است بنابراین حتما باید تلاش کنید این اثرات منفی را تا حد امکان خنثی کنید.

 

آلودگی هوا: مراقب پوست خود باشید

آلودگی هوا برای اپیدرم مخرب است و باعث می شود پوست حساس شده و روند پیری آن سرعت بیشتری بگیرد. برای اینکه اجازه ندهید پوست تان دچار چین و چروک زودهنگام شود لازم است مراقبت ها روزانه ای از آن داشته باشید.

 

یادتان باشد که ذرات ریز معلق در هوا در سلولهای ما نفوذ می کنند و از آنجایی که پوست در خط مقدم بدن و در معرض هوا قرار دارد بیشتر در تماس با این ذرات قرار می گیرد. بنابراین لازم است که از این سد ظریف و حساس دفاع کرد.

در ابتدا باید به فکر تمیز کردن پوست باشید. برای اینکار لازم است هر شب علاوه بر پاک کردن آرایش پوست به دقت آنرا تمیز کنید. بهتر است شبها از ماسک های طبیعی از جمله ماسک های میوه ای استفاده کنید. ایام آلوده از لایه برداری پوست غافل نشوید. این کار باعث تولید سلولهای جدید می شود که با قدرت بیشتر در برابر آلودگی ایستادگی می کنند.

 

در طول روز حتما از ضدآفتاب های مناسب پوستتان استفاده کنید. حتی می توانید به متخصص پوست مراجعه کنید تا محصولاتی در اختیارتان قرار دهد که محافظت بیشتر از پوست می کنند.

 

مراقب گلو و ریه هایتان باشید

حتما شما هم متوجه شده اید که در هوای آلوده چشمها و گلو دچار سوزش می شود. اینها از تاثیر ترکیبات شیمیایی موجود در هواست. قبل از هر چیز بهتر است برنامه های مخصوص پیش بینی وضع هوا را به دقت دنبال کنید. در اینصورت خواهید فهمید چه روزهایی آلوده تر است و آماده تر خواهید بود.

 

توصیه می شود در روزهای آلوده از ورزش، دوچرخه سواری و به طور کلی از قرار گرفتن در معرض هوای آزاد بپرهیزید. در گام بعدی برای مراقبت از گلو و مجاری تنفسی حتما به طور مرتب دستهای خود را شستشو دهید، از دستمالی صورت و دهان بپرهیزید، خوب بخوابید و از مصرف دخانیات بپرهیزید. بهتر است به طور مرتب با آب نمک رقیق غرغره کنید.

 

استفاده از عصاره های روغنی از دیگر روشهای موثر برای پیشگیری از گلودرد و تقویت دستگاه ایمنی است. سعی کنید به طور روزانه ورزشهایی مانند یوگا یا تمرینات تنفسی انجام دهید تا ریه هایتان پاکسازی شود.

 

بیماری های ناشی از آلودگی هوا,مضرات آلودگی هوا



برای تصفیه هوای خانه از گل و گیاه خانگی استفاده کنید

 

حواستان به داخل منزل باشد

ما اکثر زمان خود را در هوای داخل منزل یا محیط کار سپری می کنیم. در این فضاها نیز مانند بیرون ذرات آلاینده هوا وجود دارند. برای اینکه هر بیست و چهار ساعت شبانه روز هوای آلوده تنفس نکنید بهتر است به فکر تمیز کردن و تصفیه هوای منزل باشید.

 

برای اینکار از گل و گیاه خانگی استفاده کنید. برخی از گیاهان خاصیت تصفیه کنندگی دارند و سموم را جذب می کنند. یادتان باشد که نیازی نیست از سقف تا کف منزل را با شوینده ها بسابید تا تمیز شود. چون این محصولات حاوی ترکیبات شیمیایی و سمی است که وارد مجاری تنفسی شده و مشکلاتی مانند آسم و سردرد ایجاد می کنند.

 

برای تمیز کردن خانه بهتر است از سرکه سیب، لیموترش و صابون سیاه استفاده کنید.

چون طبیعی بوده، به خوبی خانه را تمیز و ضدعفونی می کنند و در عین حال آلودگی اضافی ایجاد نمی کنند.

 

مراقب نوزادان و کودکان باشید

کودکان و نوزادان بدن حساس و ضعیف تری دارند و بیشترین آسیب را از آلودگی هوا متحمل می شوند. بدون شک برای همه مردم ممکن نیست در مواقع اوج آلودگی شهر را ترک کرده و به مناطق خوش آب و هوا بروند. اما در هر حال باید مراقب این رده سنی آسیب پذیر باشید.

نتایج بررسی ها نشان می دهد که بیماری آسم میلیون ها نفر در سرتاسر جهان را تهدید می کند و نشانه های آن اغلب از دوران کودکی بروز می کند. آلودگی هوا نخستین عامل این ناراحتی تنفسی است که امکان دارد تشدید شده و مشکلات جدی ایجاد کند.

 

در گام اول در روزهای اوج آلودگی اجازه ندهید کودکان در معرض هوای آزاد قرار گیرند و در بیرون از منزل گردش یا ورزش کنند. تردد خود را در سطح شهر به حداقل میزان خود برسانید. در روزهای آلوده از محصولات آلاینده مانند شوینده ها که در بالا اشاره شد استفاده نکنید.

در منزل از اسپری های تمیز کننده هوا استفاده کنید.

یادتان باشد که حیوانات خانگی نیز می توانند عامل انتقال دهنده آلرژی ها و ذرات ریز معلق در هوا به کودکان باشند.

 

از مواد غذایی مفید استفاده کنید

در روزهای اوج آلودگی هوا اهمیت ویژه ای به تغذیه تان بدهید. مواد غذایی مناسب برای کاهش اثرات آلودگی و محافظت از بدن موثر هستند. مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها بیشتری کمک را به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با اثرات ترکیبات شیمیایی می کنند.

 

میوه ها، سبزیجات و حبوبات حاوی این ترکیبات مفید هستند. حتما از میوه ها و سبزیجاتی مانند لیموترش،زغال اخته، توت فرنگی، آلو خشک، مارچوبه، کلم قرمز، فلفل دلمه ای زرد، لوبیا، سیب زمینی و انواع میوه ها و سبزیجات دیگر استفاده کنید.

هر چه میزان میوه ها و سبزیجات رنگی که استفاده کنید بهتر است. کلم سفید و بروکلی سرشار از سولفورافان هستند که به طور موثری با اثرات آلودگی هوا مقابله کرده و ریه ها را سم زدایی می کنند.

 

حتما از شیر و مایعات سالم فراوان استفاده کنید. اسپرولینا نوعی جلبک است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای بدن مفید است. علاوه براین زردچوبه نیز توصیه می شود.

نظرات() 

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :